Årets Høstutstilling fra 20. til 30. oktober 2022

Velkommen til Høstutstilling på Flytårnet. Salgsutstillingen for kunst vises i fire gallerier på gateplan i Kulturgaten.

• Vernissage: 20. oktober kl. 18-20
• Deretter åpent hver dag kl. 12-16 (tors kl 18)
• Siste dag er søndag 30. oktober

Utstillingen er juryert og kuratert av billedkunstnerne Helle Kaarem og Yngvild Nergaard og vil vise ulike uttrykksformer og teknikker.

Jørn Mortensen, styremedlem i Flytårnet as, vil åpne utstillingen, og Jonina Ara vil gi oss en liten åpningskonsert.

Søndag 23. oktober er det, i tillegg til høstutstilling, REKO-marked i gaten kl. 11-13, med salg av lokalproduserte matvarer. Denne søndagen kl 13 blir det også gratis minikonsert i Kulturgaten med soul/R&B-artist Hillari Alison.

I de to helgene utstillingen varer (lør-søn 22.-23. og lør-søn 29.-30.) kl. 12-16 har den franske mesterkonditoren Quentin Coudert utsalg av franske fristelser.

Se eventet på Facebook (meld deg på, og del gjerne)

Flytårnet byr på mange kunst- og kulturopplevelser: gallerier, verksteder, DTK Kunstfagskole, H3 Arena, vintagebutikk, bil- og vespamuseum, musikkstudio, vinbar, REKO-ringen utsalg og cafe.

Jonina Ara er en Islandsk sanger og låtskriver innen vise/folk/country-sjangeren. Hun underholder oss på vernissagen torsdag 20. okt kl 18.

Hillari Alison er en 17 år gammel kommende stjerne innen soul og R&B. Hun holder en liten konsert i Kulturgaten søndag 23. okt kl 13.

Flytårnet Kultursenter